SK CZ HU HR EN

O nama

Naša priča o JAPI je počela 90-tih godina. Nismo imali nikakva iskustva, te se sve rodilo na zajedničkim večerama nas četvoro. Nas četvoro smo bili, otac, mama, brat i ja. Jan, Anna, Peter, Ingrid.

Od prvih slova naših imena je nastao naziv JAPI. Tek tako pri ispijanju čaja. Tada je nastao i zmaj. Samo je tada možda imao malo drugačiji oblik. S vremenom se razvijao. Kao i sve. Zmaj, koji s tim našim slovima lebdi, predstavlja slobodu, zaigranost, avanturu. Leti na obzor, točno kao i dječji snovi i mašta.

Idemo ih zajedno ispuniti djeci, priuštiti im krasan osjećaj udobne odjeće, od izabranih kvalitetnih materijala a mi vjerujemo, da će željeti osjetiti tu radost i ljubav, s kojom ju stvaramo..

Ina a Peťo


Naša JAPI dječja odjeća je našla svoj put do pretinaca i ormara u dječjim sobama, i to ne samo u Slovačkoj  nego i okolnim državama. Biti će nam zadovoljstvo ako pronađe put i do Vas...

Novi vjetar će nositi našeg zmaja u ispravnom smjeru.

Original

S nama se jamačno nećete dosađivati. Razigrane boje, zanimljivi detalji, kvalitetni materijali... i na tome rade oni, koji stvaraju odjeću JAPI. Priuštite djeci, da se osjećaju udobno ali i stilski i originalno.

Ekologija

Brižno odabiremo prirodne i provjerene materijale. Naša zamisao je, da bi odjeću JAPI mogli djeca nositi po starijoj braći ili sestrama... Ne morate kupovati puno i jeftino. Birajmo ispravne stvari i mogućnosti, napravimo to za nas, našu djecu, našu planetu.

Obitelj

Nekoliko komada odjeće u JAPI kolekciji mogu naći i mame i tate. Neka su svi usklađeni te se mogu radovati, i na ovaj način biti par. Mi smo i obiteljska tvrtka, gdje rade i naša djeca. Zajedno s njima dolaze nove misli, priče i ideje...

Prijavite se za newsletter te dobijte popust od 5 eur

Nikada ne propustite ponudu. Prijavite se u newsletter i dobijte popust u visini od 5 €, koji važi za prvu kupovinu u vrijednosti od 70 €

×
Pretražujemo