SK CZ HU HR EN

Najčešća pitanja

ŠTO NAPRAVITI, AKO NE MOGU DOVRŠITI NARUDŽBU?

Ako imate problem s dovršavanjem narudžbe, nazovite nas na tel. broj +421 908 815 654 ili nam napišite na adresu e-pošte: eshop@japitex.hr.

U mailu nam navedite vrstu (kod) robe, veličinu, boju i broj komada, zajedno s vašim kontaktnim podacima (ime, tel. broj, e-pošta, fakturacijska i adresa dostave) a također i način dostave koji želite, te način plaćanja.

KADA ĆE MI NARUČENA ROBA BITI DOSTAVLJENA?

Trudimo se poslati Vam robu u što najkraćem vremenskom roku, nakon što primimo Vašu narudžbu. Narudžbe obrađujemo radnim danom odmah u slučajevima kad je naručena roba na zalihi. Ako robu trenutno nemamo na zalihi, informirati ćemo Vas o dostupnosti putem e-pošte.

Vrijeme dostave također zavisi o načinu dostave, koji izaberete. Posredništvom kurirske tvrtke GLS će pošiljka biti kod Vas tijekom 2-3 radna dana.

ŠTO AKO MI ROBA BUDE MALA/VELIKA ? MOGU LI DOSTAVLJENU ROBU VRATITI?

Naravno! Kod nas kupujete bez rizika. Ako bi Vam roba iz bilo kakvog razloga ne bi odgovarala, možete nam ju bez problema i bez navođenja razloga vratiti do 5 dana od preuzeća pošiljke.

Više informacija, kako postupati u slučaju povrata robe možete naći ovdje: Reklamacija i povrat robeu

ŠTO NAPRAVITI, AKO SAM ZABORAVIO/LA SVOJE KORISNIČKO IME/ZAPORKU?

U slučaju, da ste zaboravili svoje podatke za prijavu, kontaktirajte nas telefonski na +421 908 815 654 ili nam napišite na eshop@japitex.hr. Ako ste zaboravili svoje korisničko ime, trebati ćemo adresu e-pošte, koju ste unijeli pri procesu registracije (eventualno neke druge Vaše podatke - ime, prezime...), kako bismo Vas mogli pronaći u našem sustavu. Ako ste zaboravili korisničko ime, kreirati ćemo Vam novo, koje ćete moći potom bilo kada promijeniti.

NISTE NAŠLI TO, ČO STE TRAŽILI?

Ako niste našli odgovor na svoje pitanje, kontaktirajte nas na tel. broj +421 908 815 654 ili putem e-pošte na eshop@japitex.hr, rado ćemo Vam pomoći. Tu smo za Vas svaki radni dan od 7:00 do 16:30.

Prijavite se za newsletter te dobijte popust od 5 eur

Nikada ne propustite ponudu. Prijavite se u newsletter i dobijte popust u visini od 5 €, koji važi za prvu kupovinu u vrijednosti od 70 €

×
Pretražujemo